ახალი წიგნი ჩვენს ბიბლიოთეკაში
Jackson, Ronald S. Wine Science: Principles and Applications (Food Science and Technology) – London: ELSEVIER, 2014. – 960 p.
ISBN-10: 0123814685
წიგნი ღვინის მეცნიერების შესახებ მოიცავს სამ ნაწილს: ყურძნის კულტურას, ღვინის წარმოებას და შეფასების კრიტერიუმებს. მასში განხილულია ყურძნის ანატომია, ფიზიოლოგია და ევოლუცია, ღვინის გეოგრაფია, ღვინო და ჯანმრთელობა და საკვებისა და ღვინის კომბინაციების სამეცნიერო საფუძველი. იგი ასევე მოიცავს ისეთ თემებს, რომლებიც არ მოიპოვება სხვა ენოლოგიურ თუ მევენახეობრივ ტექსტში. მათ შორის წარმოდგენილი დეტალები კორპისა და მუხის შესახებ, სპეციალიზებული ღვინის მიღების პროცედურები და აგრეთვე ისტორიული ფაქტორები ამ პროცედურების წარმოშობისა.
ვრცლად იხ. ლინკი: https://www.amazon.com/Wine-Science-Principles-Applications-Technology/dp/0123814685
- new publications-ს ბლოგი
- Login to post comments