აღწერა
ღვინის ხარისხის მართვა, ტომი 2: აერთიანებს ექსპერტების ავტორიტეტულ მოსაზრებებს, საფუარის, დუღილის, ფერმენტების და სტაბილიზაციის სხვა თემების შესახებ. ერთ-ერთ თავში დეტალურადაა განხილული ინფორმაცია მოპოვების ტექნოლოგიებისა და ღვინის ხარისხის შესახებ.
უახლეს კვლევებზე, მოწინავე მეთოდებზე და მომავალ ტექნოლოგიებზე ფოკუსირებით, ეს სრულად განახლებული გამოცემა საუკეთესო გზამკვლევია მევენახეობა-მეღვინეობაში ჩართული ადამიანებისთვის, ვისაც სურს შეისწავლოს ახალი მეთოდები, გაიგოს სხვადასხვა მიდგომები და დახვეწოს არსებული პრაქტიკა.
მიმოხილვა
მიმოხილვები ჯერ არ არის.